Најнови вести и настани

Втор транснационален состанок

Вториот транснационален состанок на партнерите во рамките на проектот СТЕМ Лавиринт се одржа на 9 и 10 октомври 2021 во Ларнака, Кипар. Консорциумот за прв пат од почетокот на проектот се сретна со физичко присуство и ги дискутираше активностите поврзани со имплементација на проектот. Во овој период од проектниот циклус веќе е завршен првиот интелектуален […]

Second Newsletter – August 2021

Download

First Newsletter

Download